Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Romanii vor ajunge in Ungaria direct pe autostrada. A fost inaugurata in urma cu putin timp

Postat la: 11.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tronsonul Arad - Nadlac, lotul II, este gata, dupa patru ani de la inceperea lucrarilor, si a fost inaugurat in prezenta premierului Victor Ponta. A1 va face legatura direct cu autostrada M43 din Ungaria.

Premierul Victor Ponta si-a anuntat participarea la inaugurare pe contul de Facebook. De la ora 15.00 primele masini vor putea trece pe acolo, informeaza stirileprotv.ro. Punctul de frontiera se afla pe teritoriul Romaniei, la aproximativ zece kilometri de Vama Nadlac, situata pe DN 7, care in prezent este cea mai mare de la granita cu Ungaria.

Noul punct de control va avea 20 de benzi de circulatie, respectiv cate zece pe fiecare sens, cu cate zece cabine duble, in care vor sta politisti de frontiera romani si ungari. Suprafata punctului Nadlac II este de 22 de hectare si este complet supravegheata video. Din cele zece benzi de pe fiecare sens, patru sunt pentru autoturisme, patru sunt pentru automarfare, nefiind inclus transportul de marfuri ce trebuie controlate fitosanitar si veterinar si transportul de marfuri periculoase, iar doua sunt pentru autocare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE