Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rudel Obreja, trei ani de închisoare cu executare după denunțul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Postat la: 17.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul București al trei ani de închisoare fiind găsit vinovat că ar fi cerut mită un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu pentru a interveni pe lângă un judector.

Rudel Obreja a fost condamnat, miercuri, de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti. Sentinta in cazul fostului presedinte al Federatiei Romane de Box nu este definitiva.

Rudel Obreja a fost trimis in judecata, in martie 2014, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa, el fiind judecat pentru trafic de influenta.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie 2013 - ianuarie 2014, Rudel Obreja a pretins in mod direct, de la o persoana, denuntatoare in cauza, un milion de euro, lasand sa se creada ca are influenta asupra judecatorilor din compunerea completului investit cu solutionarea unui dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Sectia penala, astfel incat ii va determina sa pronunte o hotarare favorabila acesteia. In acel dosar, denuntatorul declarase recurs impotriva unei solutii de condamnare la pedeapsa inchisorii, pentru infractiunea de favorizare a infractorului.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE