Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ruleta ruseasca face ravagii. Tinerii se impusca pe capete (Video)

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De aceasta data, insa, tinerii nu se mai impusca intre ei, ci cel mult se electrocuteaza. Conform regulamentului, in pistol nu se folosesc gloante, ci una dintre "camarute" este dotata cu un sistem ce declanseaza un soc electric in momentul in care tragaciul este apasat. Un fost luptator de MMA a ramas paralizat si a simtit nevoia unei noi distractii dureroase: el a inventat astfel noua versiune a ruletei rusesti, conform Daily Mail.

In noua versiune a ruletei rusesti se folosesc arme pe gaz pneumatice fabricate in China, iar jucatorul care este electrocutat se considera a fi "ucis" si iese din joc. Ideea acestei "distractii" i-a venit fostului luptator Valeri Eschenko, cel care spune ca era plictisit in spital dupa ce a ajuns paralizat si astfel a fost nevoit sa gaseasca o noua activitate. El a cumparat asadar echipamentul adecvat, iar jocul a devenit extrem de popular in orasul Perm. In ciuda durerilor si a riscurilor, rusii sunt dispusi chiar sa plateasca in jur de 5 euro doar ca sa ia parte la joc!

"Cu siguranta, merita banii. Cand astepti momentul impuscaturii si nu esti sigur daca vei fi sau nu lovit, ai niste sentimente ireale", a afirmat unul dintre jucatori. De asemenea, Eschenko vorbeste despre senzatiile pe care jucatorii le au in timpul jocurilor. "Tu invarti si astfel iti decizi singur destinul. Totul este in mainile tale si depinde numai de tine. Daca sunetul scos de pistol este slab, inseamna ca nimeni nu este ucis. In cazul in care sunetul este mai tare, jucatorul incepe sa simta ceva foarte neplacut: durere puternica, iar muschii incep sa aiba spasme", a explicat Eschenko. Fostul luptator a mentionat ca el arbitreaza luptele, iar castigator iese cel care "impusca" de cele mai multe ori fara sa fie electrocutat de prea multe ori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE