Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a rupt lantul de iubire la Transporturi. Cuplul Pestesan - Mosteanu e pe cale sa divorteze!

Postat la: 15.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu cu multa vreme in urma, Ziuanews informa cititorii despre o inginerie uluitoare in dauna statului român, pusa la cale de secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor - Mosteanu - omul de casa al vicepremierului Costin Borc.

Liviu Ionut Mosteanu, cel care a contribuit decisiv la numirea lui Cosmin Pestesan in functia de director interimar al SC Aeroporturi Bucuresti SA, a cerut imperios ca Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) un aeroport international recunoscut, sa fie declasificat prin sabotaj intern pentru ca preturile serviciilor sa scada si astfel sa fie cate catre compania germana Lufthansa, pe un comision de intermediere marit.

Din informatii recente aflam ca directorul Pestesan, dupa dezvaluirile din Ziuanews si dupa ce subiectul a fost preluat si la Realitatea TV, a inceput sa se opuna proiectului gandit de tandemul Borc-Mosteanu si, astfel, nu prea mai raspunde la ordine. Drept pentru care, Mosteanu a inceput sa se gandeasca la un inlocuitor, intrucat timpul este scurt, cerintele nemtilor sunt mari, alagerile parlamentare care vor schimba guvernul bat la usa.

Pe de alta parte, nici Mosteanu nu sta chiar pe roze, acum, de cand subiectul spăgii de la Lufthansa a devenit unul public si s-a aflat de intentile celor de la Transporturi in dauna statului. Tot din informatiile noastre am aflat ca SRI a pregatit un raport despre masinatiunile subterane de la SC Aeroporturi Bucuresti SA, cuplat cu un amplu dosar plin cu stenograme, care va fi inaintat in trei locuri, la presedintie, la guvern, dar si la DNA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE