Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a stabilit ziua și ora la care se votează moțiunea PNL. Ce șanse are să treacă

Postat la: 08.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ludovic Orban, liderul deputaților PNL a anunțat că birourile permanente ale celor două Camere au decis, luni, ca moțiunea de cenzură a PNL să fie dezbătută și ulterior votată vineri de la ora 10:00.

Orban a spus că această decizie a fost luată de majoritatea parlamentară și că liberalii propuseseră ca moțiunea să fie dezbătută joi, în final stabilindu-se ca moțiunea să fie dezbătută și votată vineri dimineață. "Putea să se facă și duminică, noi suntem pregătiți", susține deputatul liberal.

PNL a depus, vineri, la Parlament moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, care este semnată de 183 de parlamentari. Moţiunea este intitulată "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!". 

Pentru ca moțiunea PNL să treacă este nevoie de votul majorității parlamentarilor, adică 278 voturi. În prezent, grupurile PNL au, în total, 173 de parlamentari, astfel că mai este nevoie de încă 105 voturi ''pentru'', presupunând că toți parlamentarii liberali vor fi prezenți la vot.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE