Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exclusiv: Scandal monstru la PSD Sector 5

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizaţia PSD Sector 5 se află în plină fierbere. Potrivit surselor ZIUAnews, atât pesedişti cu vechime în partid, cât şi fideli ai suspendatului Marian Vanghelie s-au dus cu jalba în proţap la Liviu Dragnea şi s-au plâns de „neajunsurile" actualului lider al filialei - deputatul Cristian Rizea.

ZIUAnews vă oferă, în exclusivitate, filmul acestei revolte.

Deficienţele lui Rizea

Facem precizarea că Rizea - uns în funcţie de premierul Victor Ponta - s-a autopropus candidat la primăria Sectorului 5 fără a avea acordul organizaţiei pe care o păstoreşte. După o perioadă de şase luni, timp în care a desfăşurat o serie de activităţi electorale pentru a deveni cunoscut în zonă, Rizea şi-a cam terminat resursele financiare şi nici nu a reuşit să crească în sondaje. În plus, deputatul nu îndeplineşte nici criteriile stabilite de staff-ul noului şef al PSD Bucureşti, Robert Negoiţă: are probleme cu ANI, nu este popular în Sectorul 5, nu deţine puterea financiară pentru a finanţa campania, nu are experienţă în administraţia publică locală şi e brăilean, neavând nici cea mai mică legătură cu sectorul pe care vrea să-l conducă atât politic cât şi managerial.

Octavian Mirea, Cătălin Stoichiţă sau Daniel Florea

Astfel, mai mulţi membri PSD şi consilieri locali - excluşi în mod arbitrar de Cristian Rizea - s-au dus la Kiseleff şi s-au plâns de „aventurile politice" ale brăileanului. Ei au solicitat înlocuirea acestuia cu un pesedist cu experienţă şi legături puternice în comunitatea din zonă. Potrivit surselor citate, pe tapet au fost puse trei nume: Octavian Mirea, fost director ADP Sector 5 (care poate atrage finanţări de la baronii asfaltului), deputatul Daniel Florea (cel care, în prezent, suportă toate cheltuielile curente ale filialei pesediste, fiind fiul fostului şef al Poliţiei Sector 5, generalul Florea) şi Cătălin Stoichiţă (fost consilier local care susţine că poate sponsoriza, prin intermediul naşului Marian Vanghelie, toată campania electorală din Sectorul 5, susţinând totodată şi o eventuală candidatură a lui Robert Negoiţă la Primăria Generală. Negoiţă vrea candidaţi bine situaţi financiar la primăriile de sectoare, tocmai pentru a se baza pe ajutorul acestora într-o luptă pentru Capitală.

Sondajul lui Marius Pieleanu

Neînţelegerile au izbucnit după ce suspendatul Marian Vanghelie - aflat în arest la domiciliu - i-a comandat lui Marius Pieleanu un sondaj de opinie pe raza Sectorului 5. Sursele ZIUAnews susţin că, potrivit analizei, Marian Vanghelie conduce detaşat în preferinţele electoratului (69%), fiind urmat de Cristian Rizea (13%) şi de liberalul Ovidiu Raeţchi (5%). Totodată, dacă ar fi susţinut oficial de Vanghelie, finul Cătălin Stoichiţă e cotat în jurul unui procent de 40%. De altfel, sondajul relevă că un candidat sprijinit de Vanghelie s-ar bucura de o susţinere de 51% .

Vanghelie şi Oprescu, puşcăriabili de succes!

Cifrele lui Marius Pieleanu au fost livrate pe surse liderilor PSD şi PNL şi au fost privite cu uimire şi reţinere, având în vedere că Vanghelie se află în arest la domiciliu (fiind cercetat pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani). Însă, actualmente, rezultatele sunt reconsiderate, având în vedere că, potrivit ultimului sondaj IRES, peste 50% dintre bucureşteni l-ar vota pe Sorin Oprescu la Primăria Generală.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE