Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal pe Facebook în PMP intre Robert Turcescu, Magda Bistriceanu si Lucian Iliescu

Postat la: 22.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul candidat PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, vrea excluderea din partid a trei consilieri generali ai formaţiunii. Purtătorul de cuvânt al partidului, Magda Bistriceanu, îl critică pe Facebook că rezolvă problemele interne în public. Unul dintre cei vizaţi de Turcescu cere renunţarea la "frustrări personale".

Consilierul general Robert Turcescu a anunţat că va cere excluderea din partid a trei consilieri generali PMP care au ajutat la vot majoritatea PSD-ALDE. "Azi am decis, în calitate de lider de grup, să părăsim şedinţa în desfăşurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populistă întocmită de Firea, atitudinea sfidătoare şi obraznică a majorităţii PSD - ALDE faţă de ceea ce înseamnă dezbaterea democratică într-un astfel de for. Din cei şase consilieri generali PMP, trei au decis să rămână în şedinţă", a explicat Turcescu pe Facebook. El a precizat că este vorba despre cei Florentina Gherghiceanu, Mihai Varză şi Lucian Iliescu.

"În următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este şi nu trebuie să fie asociat cu majoritatea PSD - ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeşte pe zi ce trece a fi din ce în ce mai toxică pentru Bucureşti", a adăugat Turcescu.

Purtătorul de cuvânt al PMP, Magda Bistriceanu, i-a reproşat lui Turcescu, tot pe Facebook, că a ieşit în spaţiul public cu propunerea de excludere. "Dacă tu crezi că problemele interne ale partidului le rezolvi pe Facebook NU cred că e o soluție! "Un șef-lider de grup" nu are întodeauna dreptate și opoziția trebuie să fie constructivă și in favoarea cetățenilor! O seară bună!", i-a spus Bistriceanu lui Turcescu. Ulterior, tot pe reteaua de socializare, Magda Bistriceanu a adaugat: "Nu suntem in razboi, doar i-am atras atentia ca nu e ok!"

Unul dintre consilieri pe care Turcescu îl vrea exclus din PMP, Lucian Iliescu, a reacţionat şi el dur. "Domnule Turcescu, lider de grup PMP, mi se pare ciudată reacția dvs în condițiile în care aseara am discutat la partid ordinea de zi si ați fost de acord. Din câte imi aduc aminte nu v-ați exprimat aseara intenția de a părăsi sala. Nu înțeleg de ce vreți dintr-un grup mic să faceți altul si mai mic cand am fost de acord în interiorul partidului că opoziția trebuie făcută în favoarea cetățenilor! Important este să trecem peste orgolii si frustrări personale! Succes!", i-a comentat acesta tot pe Facebook.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE