Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul bordelului mascat din vila avocatului Ion Neagu a fost muşamalizat de poliţiştii Secţiei 17

Postat la: 29.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat in urma cu mai bine de o luna de zile ca mai multe institutii ale statului, printre care Presedintia Romaniei, Ministerul Justitiei, Ministerul de Interne si Serviciul Roman de Informatii, au fost sesizate despre faptul ca „in imobilul situat pe strada General Ion Dragalina, nr. 14, Sector 5, Bucuresti, la doi pasi de Parlamentul Romaniei si Catedrala Mantuirii Neamului au loc activitati care contravin flagrant legii, linistii publice si bunelor moravuri precum si valorilor si drepturilor fundamentale ocrotite de lege".

Practic, in acest imobil detinut de catre avocatul Ion Neagu, fost pana de curand rector al Universitatii Nicolae Titulescu, care locuieste la trei case de aceasta vila, functiona oarecum oficial un salon de masaj erotic, dar in realitate este „prostitutie mascata" care se „desfasoara intr-un trafic intens, zi de zi, noapte de la inceputul anului si in prezent". Insa, majoritatea sesizarilor au fost directionate catre Sectia 17 Politie de la Sectorul 5,dar conducerea acestei sectii a tergiversat mult timp solutionarea sesizarilor pana cand cei care detineau salonul de masaj erotic, unde in relitate se practica "prostitutie mascata", s-au mutat intr-o alta locatie langa hotelul Marriott.

Răspunsul la mişto al Secţiei 17 Poliţie

Politistii Sectiei 17, in frunte cu seful lor, comisarul sef de politie Laurentiu Stuparu, au musamalizat cazul chiar daca in sesizare se face referire la acele activitati care contravin legii, si anume „prostitutia mascata, iar unele comportamente ale unor indivizi si mai ales individe tradeaza, ori afiseaza in mod expres consumul de droguri".

Toate sesizarile solicitau institutiilor statului sa verifice activitatea in imobilul de la aceasta adresa, intrucat frecvent in zona isi faceau aparitia o multime de autoturisme, fapt pentru linistea locuitorilor din zona era tulburata permanent. Mai mult, cainele unui locuitor de pe aceasta strada a fost gasit mort, fiind otravit cu o substanta necunoscuta. Trebuie precizat ca la o casa de acest stabiliment unde a functionat salonul de masaj erotic este o gradinita americana . Locuitorii de pe aceasta strada sustin ca o sedinta de masaj erotic costa intre 200 si 500 de lei, in functie de prestatia serviciilor oferite si de buzunarul clientului.

Ca sa scape de acest caz, seful Sectiei 17, comisarul sef Laurentiu Stuparu, ii raspunde la misto unuia dintre reclamanti, doar ca sa se acopere cu hartii justificative, ca nu este nimic adevarat din ceea ce s-a sesizat. "Va facem cunoscut ca in urma cercetarilor efectuate cu privire la cele semnalate de catre dumneavoastra nu au reiesit aspecte de natura penala, iar in prezent, imobilul situat la nr.14 de pe str. General Ion Dragalina, sector 5 nu este locuit de nici o persoana fiind disponibil pentru inchiriere".Cat de grijuliu si bine informat este acum comisarul sef Laurentiu Stuparu de situatia imobilului detinut de avocatul Ion Neagu!? Dar, in schimb, el uita sa precizeze ce activitatii au avut loc in acest imobil pana la data sesizarilor si cine au fost protagonistii prestatiilor nocturne din aceasta vila .

Non-combatul poliţiştilor, în vizorul lui Gabriel Oprea

Ca urmare a musamalizarii cazului, unul dintre locuitorii de pe strada General Ion Dragalina l-a informat, in data 18.06.2015, pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, despre non-combatul conducerii Sectiei 17 din Capitala. "In ce baza carei legi, organele de politie ale Sectiei 17 incepand cu data de 15.04.2015 au acordat consultanta si au prestat servicii de paza, ori de suspecta ocrotire si ascundere a faptelor infractionale savarsite de catre proprietarul imobilului de la nr. 14 si presupusii chiriasi, ori de catre soferii autovehiculelor mentionate in plangerea initiala care v-a fost incredintata pentru temeinica si legala solutionare".Totodata, in sesizarea catre ministrul Gabriel Oprea se face referire si la faptul ca politistii Sectiei 17 "au ascuns ca in 3 zile la rand, mai intai-prin personalul de serviciu deservent al locatiilor situate la nr. 20,18,16,14 etc a curatat canalizarea precum si celelalte instalatii conexe, de seringi, de fese, de preservative ori alte materiale folosite in scop antisocial, mai apoi avand in vedere dificulktatea operatiunilor sanitare, au apelat la mijloace tehnice specilizate pentru desavarsirea operatiunii si stergerea urmelor care condus sigur la infractiune".

Clienţi celebri apăraţi de avocatul Ion Neagu

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, vila de la nr.14 de pe strada General Ion Dragalina este detinuta avocatul Ion Neagu. Acesta a infiintat Universitatea „Nicolae Titulescu", fiind si rectorul acesteia pana de curand cand a cedat sefia universitatii catre fiul sau. De a lungul timpului, Ioan Neagu a fost avocatul unor personaje controversate printre care Zaher Iskandarani, Gabriel Bivolaru, Victor Atanasie Stanculescu, Liviu Vaclea, Dan Tartaga, Marian Iancu, Miron Cozma si cetatenii turci Kesser Fatih, care a adus bugetului statului un prejudiciu de 87 de miliarde de lei, si Husayn Saral- acuzat în țara natală de crime, sechestrări de persoane, trafic de droguri . Mai trebuie precizat ca una dintre firmele turcului Kesser Fatih („FLETCHER GROUP" SRL a avut sediul social chiar in imobilul de la nr. 14 de pe strada General Ion Dragalina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE