Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul "Porcul de la ISU Prahova". De ce s-a suit scroafa-n pom

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflam ca stirile Ziuanews referitoare la faptul ca sefa Politiei Locale a vrut sa faca un mare chiolhan cu parlirea porcului de Craciun in incinta ISU Prahova a starnit reactii grase, chiar pastramice in teritoriu, cu toate ca lui Carmen Gheorghe inca nu i-a pleznit șoriciul de rusine.

La un post local TV s-a spus ca terenul cu pricina n-ar apartine ISU Prahova, iar sefii de la ISU au tinut isonul. Cu toate astea, tot Ploiestul stie ca acolo sunt masini ISU si forte locale ale institutiei. Ca atare, am verificat inca o data si iata care e povestea: terenul cu pricina apartine de fapt primariei, dar ISU il foloseste cu aprobarea acesteia.

Carmen Gheorghe - sefa politiei - a primit aprobare pentru petrecere de la fostul primar interimar (pe care l-a si invitat la chef), Iulian Teodorescu, dar acesta a fost revocat, fiind inlocuit cu Cristian Ganea care s-a opus chiolhanului. Drept pentru care Carmen Gheorghe a ramas cu buzele umflate, iar ISU Prahova incearca sa ascundă porcu'n coteț pentru că scroafa s-a cam suit in pom!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE