Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariu exploziv - Adrian Severin: „Aşa-zişii tineri furioşi şi cinstiţi vor să instaureze dictatura!"

Postat la: 09.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aşa-numiţii „tineri furioşi şi cinstiţi" vor instaurarea unei dictaturi, prin înlăturarea discreţionară a întregului sistem politic românesc, avertizează diplomatul Adrian Severin, pe Facebook. El face un apel către „toţi cei care mai cred în libertate" pentru a declanşa „o bătălie absolută" împotriva tuturor derapajelor ce ţintesc „nenorocirea României".

„Tinerii furiosi si neliberi, care nu pot ramane in aceasta tara decat daca ii elimina pe ceilalti - batrani si corupti, au inteles ca nu-si pot atinge tinta decat prin instrumentele dictaturii.

Pericolul dictaturii

Constient sau reflex au sustinut dictatura in strada iar acum, pe masura ce au intrat cat de cat in dezbatere, au ajuns sa afirme pe fata ca nu sunt numai pentru eliminarea vechii clase politice compusa, chipurile, doar din batrani corupti, ci si a intregului sistem politic creat si reprezentat de ea: democratia. De fapt - acum am inteles pe deplin - cine vrea schimbarea "intregii clase politice" (printr-un gest brusc si autoritar) vrea automat si schimbarea intregului sistem politic. Adica schimbarea democratiei noastre - intr-adevar, fragile si corupte - cu opusul ei, dictatura - nu se stie cat de puternica dar inevitabil si mai corupta.

Ce vor face puterile străine?

Daca ma uit la istoria noastra, dictatura nu a dus decat la nenorocirea tarii, nenorocire care uneori a insemnat si dezmembrarea ei, si care totdeauna i-a inghitit pe tinerii "furiosi, cinstiti, informati si nemanipulabili" care au promovat-o chiar cu pretul mortii - a lor si a altora. Ma intreb acum daca puterile straine, prietene si neprietene, vor regreta nenorocirea Romaniei sau vor profita de ea?

Apel la bătălia absolută

Nu vreau sa aflu raspunsul la aceasta intrebare. Ii chem pe toti cei care mai cred in libertate, in democratie si in lege, sa se uneasca spre a purta o batalie absoluta pentru ca tara noastra si lumea viselor noastre libere sa nu ajunga in situatia de afla acest raspuns", scrie Adrian Severin.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE