Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Schimbare de conducere la CNADNR: Protejatul lui Hellving în locul omului lui Costescu

Postat la: 29.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Ciolos vrea cu orice pret sa sparga Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) in doua entitati: o companie de investitii si una de mentenanta. Insa, actualul director general al CNADNR, Catalin Homor, omul pus de fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, nu prea este de acord.

Noul ministrul al Transporturilor, Sorin Buse, a primit sarcina din partea premierului sa-l schimbe cat mai repede din functie pe Catalin Homor. Ca urmare a presiunilor de la Palatul Victoria, dar mai ales din partea secretarului de stat din Ministerul Transporturilor, Marcel Bolos, omul sustinut si promovat de directorul SRI- Eduard Hellving, la conducerea CNADNR va fi inscaunat Valentin Florin Trifan, in prezent director general adjunct Directia Generala de Implementare Proiecte de Infrastructura Rutiera.

Cariera in administratia centrala a lui Valentin Trifan este strans legata de Eduard Hellving si Marcel Bolos. Trifan a fost subalternul lui Bolos cand acesta era director al Administraţiei Imobiliare Oradea, urmandu-l pe acesta la Bucuresti (ca director de cabinet) cand a ajuns secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului in vremea cand Hellving era ministru.

Ulterior, Valentin Trifan a fost numit secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor in era Fenechiu, dupa care a aterizat ca secretar general la Ministerul Tineretului si Sportului, de unde a zburat cand Elisabeta Lipa a ajuns ministru. Insa, imediat a fost recuperat de Marcel Bolos si adus director adjunct la CNADNR, desi, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Trifan este profesor de sport. Ca atare, in cel mult o luna de zile, Catalin Homor va fi debarcat de la sefia CNADNR si locul sau va fi luat de Valentin Florin Trifan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE