Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scrisoarea deschisă a unei femei către un parlamentar în cazul elevei violate de 7 derbedei

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cazul violului din Vaslui, în care vinovații au fost lăsați în libertate, iscă revolte tot mai mari. Senatorul Doina Silistru a primit recent o scrisoare de la o femeie din Vaslui care îi cere să ia atitudine în cazul fetei violate de 7 băieţi pe un câmp.

Doina Silistru, senator PSD, parlamentar al județului Vaslui, a primit un mesaj de la o femeie revoltată de povestea fetei violate de 7 tineri anul trecut. „Nu stiu care sunt jocurile politice si de putere, si nici parghiile legale, si nici nu contează, pentru cã dumneavoastră le stiti. Eu stiu doar că am dreptul, ca cetătean, să solicit pe toate căile posibile respectarea legii si a dreptătii, iar că dumneavoastrã, ca alesi ai nostri, aveti obligatia să vă asigurati că se intampla asa.

Vă rog, vă implor să faceti uz de toate parghiile posibile pentru a pedepsi mizeriile care se intamplă la Vaslui, pentru a asigura un proces corect si strict acelor sapte mizerabili si, la fel de important, a-i pedepsi pe cei care i-au lăsat liberi.

În locul acelei fete, ar fi putut fi fata dumneavoastră. Sau mama, sora sau nepoata. Vă rog să vă asigurati că asa ceva nu se va mai intampla niciodată. Dumneavoastră aveti un cuvant de spus acolo si fiecare luare de pozitie este o condamnare publică a agresorilor. E nevoie de asta, pentru ca societatea locală să evalueze. Nu ne lăsati senzatia ca le-ati tine si dumneavoastrã partea agresorilor", spune Silvana Vulcan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE