Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scrisoarea dramatică trimisă de bunica lui Ionuț Gologan sultanului Malaysiei

Postat la: 02.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Singura speranță pentru Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia pentru trafic de droguri, a rămas clemența sultanului. Tatăl băiatului urmează să plece în Malaysia în speranța de a-l îndupleca pe sultan să-i ofere clemență, iar bunica acestuia a trimis prin intermediul fiului său o scrisoare dramatică în care îi cere să nu-l lase pe Ionuț să fie ucis.

"Inaltimea Voastra, subsemnata, Gologan Eugenia, domiciliata in comuna Telega, str. Bustenari nr. 125, jud. Prahova, Romania, cu multa stima si respect vin in fata dvs. cu acest memoriu, cu rugamintea de a rezolva in mod favorabil situatia dramatica in speta. (sic!). Precizez ca eu am un nepot pe nume Gologan Ionut Alexandru, pe care l-am crescut de la varsta de doi ani, deoarece mama lui l-a refuzat in instanta de judecata a tribunalului din orasul Campina, judetul Prahova, Romania, cu mentiunea ca nepotul meu, cu numele de mai sus, sa fie incredintat tatalui sau, Gologan Dumitru Alexandru, pentru crestere. Precizez ca atat nepotul meu, Gologan Ionut Alexandru, cat si fiul meu, Gologan Dumitru Alexandru, au domiciliul impreuna cu mine in casa mea, la adresa mentionata mai sus. In prezent, de trei ani de zile, nepotul meu, Ionut Alexandru Gologan, este arestat in Malaysia pentru droguri, fapt ce mi-a fost confirmat de doamna consul din Malaysia, pe nume Tudose Camelia. Si mi-a confirmat si faptul ca nepotul meu este condamnat la moarte. De atunci, atat eu, ca bunica in varsta de 80 de ani, cat si tatal lui nu mai avem liniste sufleteasca gandindu-ne la tragedia prin care trece nepotul meu, care era cunoscut ca un copil cuviincios, respectat de toata lumea din sat si de toti care-l cunosteau.

Am detaliat pe scurt situatia nepotului meu, pentru ca Inaltimea Voastra, prin calitatea pe care o aveti ca suveran in Malaysia, sa intelegeti durerea din sufletul nostru de parinti si sa ne ajutati ca nepotului/fiului nostru, Ionut Alexandru Gologan, sa i se suspende pedeapsa cu moartea si sa fie repatriat in Romania, chiar daca mai are de executat o pedeapsa, oricat de mare, dar fara sa fie omorat. Sa-si ispaseasca pedeapsa in inchisorile din Romania. Ca sa putem sa ne ducem si noi la el sa-l vedem, coplesiti de durerea lui sufleteasca, el avand numai varsta de 23 de ani, tanar care este si el un copil nevinovat, pentru ca, poate, a fost sedus. Domnule suveran care sunteti in conducerea din Malaysia, va rog, dumnezeeste si cu lacrimi in ochi, eu, ca bunica a lui Ionut Alexandru Gologan, sa acceptati ca, prin judecata, sa i se suspende pedeapsa cu moartea si sa fie repatriat in Romania unde sa-si continue pedeapsa. Dar fara sa fie omorat. Va multumesc", scrie in scrisoare bunica lui Ionut, Jeni, potrivit ziarulring.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE