Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiţă: Cuminţenia Pământului este un fals. Ofiţerii din Serviciile de Informaţii mi-au confirmat astăzi

Postat la: 01.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Sebastian Ghiţă lansează o teorie controversată legată de sculptura "Cuminţenia Pământului". Potrivit acestuia, lucrarea artistului Constantin Brâncuşi, care, în prezent, se află expusă la Muzeul Cotroceni ar fi un fals.

Sebastian Ghiţă a mai declarat faptul că a obţinut aceste informaţii din partea Serviciilor, iar, în urma acestei descoperiri, reprezentanţii Executivului ar fi şi început procedurile de restituire a banilor celor care au donat pentru ca opera marelui sculptor să intre în patrimoniul naţional.

"Astăzi au dat jos de pe guvern bannerul dedicate sculpturii "Cuminţenia Pământului" şi au început să sune prin Bucureşti să facă hârtii şi contracte retroactiv. În afară de comisionul de 700.000, pot să mai dau o informaţie. Ofiţeri din serviciile de informaţii mi-au confirmat astăzi că există temeri că sculptura "Cuminţenia Pământului" aflată în România este falsă şi nu există o expertiză de autenticitate", a declarat Sebastian Ghiţă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE