Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiță: "Uriașa influență a intereselor străine în România trebuie oprită"

Postat la: 13.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Partidul România Unită a ratat intrarea în Parlament, după ce oamenii conduși de Bogdan Diaconu și Sebastian Ghiță nu au reușit să strângă suficiente voturi pentru a aduna 5%, pragul electoral parlamentar.

Sebastian Ghiță le mulțumește votanților și anunță că lupta PRU nu se oprește aici. "Uriasa influenta a intereselor straine in Romania trebuie oprita", e planul de viitor al PRU lansat de Ghiță. "Multumesc tuturor romanilor care au votat cu Partidul Romania Unita, precum si celor care au votat cu celelalte partide romanesti. Vocea PRU s-a facut auzita in aceste alegeri si romanii au inteles ca uriasa influenta a intereselor straine in Romania trebuie oprita. Politica nu se face doar din Parlament, iar Partidul Romania Unita va continua sa fie o voce care sa apere interesele romanilor. Multumesc inca o data pentru voturile primite si pentru increderea acordata.", e mesajul lui Sebastian Ghiță după ce PRU a ratat pragul electoral.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE