Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secretarul general adjunct al MTS încasează două salarii din banii publici

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De vreo trei ani de zile, Danut Cristian Popa, din postura de secretar general adjunct este jolly joker-ul Ministerului Tineretului si Sportului. Fost sofer si fin al ex-ministrului tineretului si sportului-Georgiu Gingaras, Dan Popa a aterizat pe vremea guvernului Boc pe postul care-l ocupa si azi, chiar la vremea respectiva nu indeplinea conditiile legale, venind de la Federatia Romana de Tir unde a lasat o multime de probleme.

Acum insa, Danut Popa si-a mentionat in declaratia de avere postata pe site-ul MTS ca anul trecut a beneficiat de doua salarii, unul de la MTS si cel de al doilea de la Federatia Romana de Tenis (FRT). Astfel, in 2014 el bagat in buzunar, 31.856 de lei de la FRT si 38.142 de lei, adica, in total, 79.942 de lei, reprezentand circa 1.500 de euro pe luna. Cum a incasat doua salarii, avand contract de munca cu MTS si cand are timp fizic sa presteze zilnic opt ore la MTS si alte opt la FRT? Numai Agentia Nationala de Integritate poate sa explica, mai ales, daca tinem cont de faptul ca Federatia Romana de Tenis primeste anual bani din bugetul MTS. Practic, Danut Popa, aproba in numele MTS, fonduri pentru FRT, de unde ulterior incaseaza un al doilea salariu dupa cel de la minister. Astfel, el centreaza (banii publici) si tot el da cu capul (in banii publici)!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE