Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şefa ANT, Anca Nedea, il vrea ambasador al turismului pe Cătălin Botezatu, care i-a facut rochia de mireasa

Postat la: 13.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele inca in functie al Autoritatii Naţionale pentru Turism (ANT), Anca Pavel Nedea, a anuntat azi ca va desemna, la sfârşitul anului, noi ambasadori ai turismului românesc, unul dintre aceştia urmând să fie controversatul designer Cătălin Botezatu.

"Voi relua un proiect lăudabil din mandatul Grapini (Maria Grapini, fost ministru delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri şi turism, n.r.), cu ambasadorii turismului românesc. Iar Cătălin Botezatu, ca şi proactivitate, are acţiuni constante, o viaţă dedicată promovării României în afară, în mod sigur trebuie să îl nominalizăm şi îmi pare rău că nu s-a făcut acest lucru până acum. Bulgaria, de exemplu, a devenit din nou foarte agresivă în promovare - şi e un lucru spre care trebuie să ne uităm - a reuşit să facă un clip de 30 de secunde care a pătruns pe mapamond, în care a folosit vedete hollywood-iene în promovare. Noi avem intern valori foarte bune. Până la sfârşitul anului voi avea o listă de propuneri, iar cu ocazia sărbătorilor vreau să facem o acţiune şi să propunem doi-trei ambasadori. Cătălin Botezatu este cap de listă", a declarat preşedintele ANT, Anca Pavel Nedea.

Insa, ceea ce nu spune Anca Nedea, fosta sefa a hotelurilor lui George Copos si Gheorghe Hagi, este faptul ca Botezatu este cel care ia facut rochia de mireasa cand aceasta s-a casatorit cu fostul șef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Constanta, comisarul şef Aurelian Pavel. Totodata, decizia Ancai Nedea de a-l face ambasador al turismului romanesc pe Catalin Botezatu este considerata de specialistii in turism „drept o jignire si o bataie joc la adresa industriei turismului, dar si la adresa imaginii Romaniei, si Anca Nedea mai trebuie sa mai fie ambasador al turismului Bianca Dragusanu sau alta starleta tabloida, gen Cruduța, ca tacamul sa fie complet".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE