Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: "Senatorul Ficăţel"- Niculae Bădălău, îşi pune finul secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău impreuna cu sotia sa, au fost, duminica 27 septembrie 2015, nasii spirituali ai directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, giurgiuveanul Marian Mina, si aleasa sa Mihaela.

La petrecere fastuoasa care a avut loc la un local din Giurgiu, aflat pe malul Dunarii, au participat peste 350 de invitatii, iar atmosfer a fost intretinuta de Formaţia ArenA, o trupă de dansatori care au evoluat cu dansuri greceşti, Adriana Antoni şi Adrian Minune. Ca orice baron local si nas care se respecta, Niculae Badalau l-a anuntat pe proaspatul finut ca are pregatit pentru el un cadou surpriza: im axim doua saptamani va secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Liderul PSD Giurgiu sustine ca deja numirea este batuta in cuie cu Liviu Drganea si urmeaza, ca in perioada urmatoare, premierul Victor Ponta sa-l numeasca finul Mina la Ministerul Transporturilor.

Trebuie precizat ca pe modelul „Dosarul Caltaboşul", pe scena politică romaneasca a apărut „Senatorul Ficăţel", pe numele sau Niculae Bădălău. Într-un dosarul DNA s-a reţinut anul trecut că, printre „atenţiile" primite de senatorul PSD, Niculae Bădălău, se numără: 200 pulpe de pui, 200 bucăţi piept de pui şi 20 kg ficat de pasăre. În sarcina senatorului, procurorii DNA au pus infracţiunea de trafic de influenţă. Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE