Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sex gratuit la bordel dintr-un motiv incredibil

Postat la: 13.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bordel din Austria ofera sex gratuit clientilor sai ca protest fata de nivelul impozitelor. "Noi nu mai platim impozit!", arata un anunt pe site-ul bordelului Pascha. "De acum: Intrare gratuita! Bauturi gratis! Sex gratis!", adauga anuntul citat de The Independent.

Proprietarul bordelului, Hermann Muller, arata ca va plati prostituatele din propriul buzunar ca masura de protest fata de ceea ce el considera a fi niste taxe abuzive. "Din pacate, a trebuit deja sa refuzam sute de clienti, pentru ca este plin", a declarat Muller pentru publicatia locala Kronen Zeitung.

Ideea ca un patron de bordel se plange de plata impozitelor poate suna un pic ciudat, dar in Austria si Germania prostitutia este legala si bordelurile sunt firme legitime care platesc taxe. Muller detine un lant de bordeluri in ambele tari, dar oferta de acum este disponibila doar la "filiala" din Salzburg. "In ultimul deceniu, am platit aproape 5 milioane de euro taxe doar in Salzburg (...) Si ei vor mai mult si mai mult, in loc sa elimine prostitutia ilegala de pe strada si din apartamente", a spus el.

Patronul s-a mai plans ca functionarii fiscali verifica afacerile bordelului sau la fiecare 14 zile. Cinicii ar putea suspecta un alt motiv: se pare ca anuntul inedit a generat deja publicitate masiva pentru bordelul lui Muller. Bordelurile in Austria functioneaza ca niste cluburi, care ofera prostituatelor un mediu sigur de lucru, de obicei in schimbul unei taxe. Muller intentioneaza sa mentina oferta cu sex gratuit timp de patru pana la opt saptamani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE