Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sfintii României prezic: România, impartita intre Rusia, Ungaria si Bulgaria. Bucurestiul, ras de pe fata Pamantului

Postat la: 20.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Si sfintii României, Arsenie Boca, Ilarion Argatu, Ilie Cleopa si Iustin Pârvu, au prevazut momente grele vizavi de situatia alarmanta din aceste zile, referitoare la interventia Rusiei in Ucraina, la anexarea Crimeei si la noile dorinte expansioniste ale lui Vladimir Putin, care, iata, incalca si intelegerile internationale, precum si toate avertismentele Occidentului.

Este deja un nou Razboi Rece, cum spun analistii. Unii cred ca este o chestiune de cateva saptamani, poate luni, pana cand Putin va incerca sa destabilizeze România si s-o imparta in teritorii. Cei care prefera previziunile au aflat dintr-o decriptare a lui Vlaicu Ionescu ca Nostradamus a prezis ca România va fi distrusa de Rusia si ca asa va incepe Al Treilea Razboi Mondial.

Cumulate, previziunile lui Arsenie Boca si ale lui Iustin Parvu spun cam asa: "Romania va fi cucerita de Rusia, Ungaria si Bulgaria." Iar predictiile lui Ilie Cleopa si ale lui Ilarion Argatu: "Romania va fi bombardata cu bombe. Bucurestiul va fi ras de pe suprafata pamantului." Ceea ce, vazand actualele premize, cand Ungaria se alatura planului Rusiei, cand Bulgaria si Serbia joaca la doua capete, nu e departe de adevar, chiar daca cu catva timp in urma parea de neimaginat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE