Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SIBIU. Un pedofil austriac s-a spânzurat in arest. Acuzat de violarea a doua fetite

Postat la: 09.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cetăţean austriac în vârstă de 63 de ani, care a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru violarea a două fetiţe din Agnita, judeţul Sibiu, s-a spânzurat în arestul Poliţiei Sibiu, folosind un prosop cu care s-a legat de pat şi s-a întins până s-a asfixiat.

rim-procurorul Parchetului de pe langă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, a declarat, miercuri că un cetăţean austriac, care a fost trimis în judecată, în luna iulie, pentru comiterea a două infracţiuni de viol, s-a spânzurat în arestul Poliţiei Sibiu. "Cetăţeanul austriac era încarcerat din luna iulie în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Sibiu. Acesta a fost trimis în judecată pentru comiterea a două infracţiuni de viol împotriva a două minore, de 9 şi 11 ani, din Agnita. Acesta a fost găsit, în 3 septembrie, spânzurat în celulă, în poziţia culcat", a declarat Adriana Şandru.

Potrivit acesteia, la faţa locului a fost făcută cercetarea de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langă Tribunalul Sibiu şi s-a deschis un dosar de cercetare pentru neglijenţă în serviciu împotriva agenţilor care lucrau la arestul Poliţiei. Procurorii vor stabili dacă personalul Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţene Sibiu poate fi făcut responsabil pentru acest incident. Surse din cadrul anchetei au precizat că austriacul a cerut să stea singur în celulă, de teama altor deţinuti.

Dintr-un prosop, acesta şi-ar fi confecţionat un fel de sfoară pe care şi-a legat-o în jurul gâtului şi de marginea patului, iar apoi s-a tot întins în pat până când s-a asfixiat. În 9 iulie, magistraţii din cadrul Judecătoriei Agnita au emis mandat de arestare pe numele cetăţeanului austriac pentru comiterea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul anilor 2014 - 2015, suspectul a întreţinut raporturi sexuale cu două fete minore, în vârstă de 9 şi 11 ani, din Agnita, judeţul Sibiu. Dosarul a fost instrumentat în colaborare cu Biroul Ataşatului pentru Afaceri Interne din cadrul Ambasadei Austriei în Bucureşti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE