Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Man stia de doua zile despre cutremurul de azi-noapte

Postat la: 24.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politicianul Simona Man a postat pe pagina sa de Facebook, in urma cu doua zile, ample declaratii ale lui Gheorghe Marmureanu, dupa o vizita la Institutul National de Fizica Pamantului. Marmureanu vorbea si de un cutremur major in Vrancea, devastator, de mare adancime.

Despre declaratiile lui Marmureanu puteti citi AICI. Dar ce este mai interesant ca Ziuanews a luat legatura cu Simona Man, dupa producerea cutremurului de azi-noapte. Aceasta ne-a declarat: "Nu am vrut sa scriu asta pe Facebook sa nu produc panica. Dar cand era la Institut, in fata seismografelor, dupa ce am vorbit cu Gheorghe Marmureanu, o alta persoana de acolo, un specialist, nu vreau sa-i spun numele eu sa nu fie probleme, mi-a spus ca este asteptat in cateva zile, dupa reactiile statistice, pentru anul asta, un cutremur in jur de 6 grade pe scara Richter. M-am cam speriat, ce sa zic, asa ca am inceput sa-i spun intrebari, dar el mi-a zis apoi c-a glumit... Iata ca acest cutremur a avut loc la doar doua zile de atunci..."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE