Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SIMULARE BACALAUREAT 2016. Subiectele la proba scrisa la limba romana

Postat la: 07.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De astazi, pana joi, la nivel national, are loc simularea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a.

Emotii mari pentru elevii de clasa a XI-a si a XII-a. Elevii de clasa a XI-a, la profil real-tehnologic si vocational, au avut de analizat, la subiectul I, un fragment dintr-o poezie de Mihai Eminescu. La Subiectul II, au avut de compus un text argumentativ de 150-300 cuvinte despre utilitatea telefoanelor mobile pentru omul contemporan. La Subiectul III, au avut de redactat un eseu de 600-900 de cuvinte in care sa prezinte tema si viziunea despre lume, intr-un basm cult studiat.

La clasa a XII-a, profil real-tehnologic si vocational, cele 9 cerinte de la Subiectul I, au fost pe baza unui fragment dintr-o poezie de Adrian Maniu („In seara asta"). La Subiectul II, au avut de compus un text argumentativ de 150-300 cuvinte despre rolul dezbaterilor publice in adoptarea unor legi. La Subiectul III, au avut de redactat un eseu de 600-900 de cuvinte despre particularitatile constructiei unui personaj dintr-un text narativ studiat, apartinand lui Liviu Rebreanu sau G. Calinescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE