Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sinucidere la Spitalului Județean Buzău. Un bolnav de ciroză s-a aruncat de la etajul patru

Postat la: 15.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din Buzău, în vârstă de 49 de ani, s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului Judeţean Buzău. Bărbatul era bolnav de ciroză şi fusese internat săptămâna aceasta, luni.

Potrivit stiridebuzau.ro, bărbatul a fost găsit mort, astăzi, în jurul orei 6 dimineaţa, în curtea Spitalului Judeţean Buzău. Nimeni nu ştie de ce pacientul a luat această decizie radicală, mai ales că nu dădea niciun semn care să prevestească acest gest.

Bărbatul suferea de mai multă vreme de ciroză. Din cauza acestei maladii, alflată într-o stare avansată, fusese internat de mai multe ori, ultima dată în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Bărbatul locuia în cartierul Micro 14, era căsătorit şi avea doi copii, însă familia este stabilită în Franţa, astfel că el trăia singur. Bărbatul nu a lăsat bilet de adio așa că Poliția continuă cercetările pentru a afla ce l-a determinat pe bărbat să își pună capăt zilelor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE