Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soacra lui Iohannis a murit în casa pentru care familia prezidențială se luptă în instanță

Postat la: 10.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mama lui Carmen Iohannis a murit ieri la Sibiu. Soții Iohannis au cerut ca evenimentul să rămână „în zona privată". Georgeta Lăzurcă, soacra președintelui României, Klaus Iohannis, a încetat din viață ieri dimineață la Sibiu. Șeful statului și-a anulat programul de marți pentru a putea participa la înmormântare.

Născută în 1934, Georgeta Lăzurcă, mama soției președintelui României, suferea de mai multe afecțiuni, în ultimele luni fiind supravegheată în permanență de familie și personal specializat. Extrem de apropiată de fiica și de ginerele său, Georgeta Lăzurcă a fost o prezență constantă în casa președintelui Klaus Iohannis, până să fie afectată de boli. Decesul ei vine la aproape 16 ani de la cel al soțului său. La fel ca și atunci, în 2000, Carmen și Klaus Iohannis au cerut ca evenimentul să rămână „în zona privată".

Duminică, după prânz, la Sibiu a ajuns și președintele Klaus Iohannis. După o scurtă oprire la domiciliul său, președintele a mers alături de soția sa și de câțiva apropiați la Capela greco-catolică din Cimitirul municipal, unde a fost depus trupul neînsuflețit. După câteva ore, la capela municipală, soția președintelui a rămas însoțită de câteva prietene apropiate. Apropiați ai familiei au arătat pentru Evenimentul zilei că președintele urma să se întoarcă la Bucure ș t i , pentru a se ocupa de problemele curente. De altfel, agenda Președintelui României nu va suferi modificări cu excepția zilei de marți, când va avea loc înmormântarea Georgetei Lăzurcă, tot în Cimitirul municipal, alături de soțul ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE