Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ȘOC! Ponta nu mai este premierul României. Chiar el a făcut anunțul DOCUMENT

Postat la: 21.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta nu mai este premierul României pentru o perioadă nedeterminată de timp. Proaspăt externat din clinica în care a fost operat la genunchi, Victor Ponta i-a cerut lui Klaus Iohannis să îl numească pe Gabriel Oprea Prim-ministru interimar până când el va putea să își reia activitatea.

"Azi medicii au decis ca pot fi externat / urmeaza ca in urmatoarele 7 zile sa parcurg zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere.

Ulterior acestor proceduri va trebui ca doua saptamani sa fac fizioterapie si tratamente de recuperare inainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fara sprijinul unor mijloce medicale permanente / in maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala, urmand sa continui recuperarea timp de 6 luni.

Maine dimineata voi trimite Presedintelui Romaniei solicitarea ca, in baza art. 107 din Constitututie, sa-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de Prim Ministru (inclusiv conducerea sedintelor de Guvern) in aceasta perioada (atasez adresa).

Multumesc inca o data medicilor de aici si doctorului Ionut Codorean pentru atentia si profesionalismul lor", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE