Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Software revoluţionar care identifică pozele ce generează cel mai mare trafic pe Net

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un software bazat pe o serie de algoritmi speciali identifică fotografiile care au potenţialul de a genera cele mai multe click-uri pe Internet. Companiile care fac afaceri pe internet ştiu deja că adăugarea de imagini lângă un text scris duce la creşterea angajamentului cititorului.

"Această tehnologie va remodela industria vizuală", a spus Stephen Mayes, fost director de creaţie al Arhivei fotografice de la Getty Images, care a avut oportunitatea de a lucra cu noul software. Aşa cum Google a făcut ca internetul să devină mai folositor prin indexarea paginilor online, noul software promite o creştere a puterii pe care o au imaginile online, prin indexarea şi prioritizarea fotografiilor care au capacitatea de a atrage atenţia, a adăugat Stephen Mayes, citat de Mediafax.

"Sute de milioane de fotografii şi înregistrări video inundă internetul în fiecare zi, alcătuind o potenţială mină de aur pentru afacerile online care reuşesc să îi facă pe oameni să le deschidă printr-un clic. Însă care sunt imaginile care atrag cel mai numeros public şi care generează astfel cele mai mari venituri? Cum pot publisherii să zărească următoarea "senzaţie virală" într-o mare de imagini?", întreabă Elizabeth Dwoskin, autoarea acestui articol apărut pe site-ul publicaţiei The Wall Street Journal.

Adăugarea unei imagini lângă un "tweet" (mesaj pe Twitter, n.r.), de exemplu, creşte de cinci ori posibilitatea ca internauţii să dea clic pe link-ul încorporat, potrivit companiei de marketing Shift. Însă cernerea acestui val tot mai mare de fotografii şi materiale video din spaţiul online a devenit tot mai dificilă, iar depistarea acelora dintre ele care vor atrage cel mai mult atenţia a fost în ultimii ani mai mult o artă decât o ştiinţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE