Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












SONDAJ. Cum votează românii pe 11 decembrie. Ce partide intră în Parlament

Postat la: 07.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai sunt doar câteva luni care ne despart de alegerile parlamentare din decembrie, cei implicați concentrându-și atenția asupra viitoarelor procente.

În acest sens, Marius Pieleanu, directorul Avangarde, spune că în ceea ce îi privește pe bucureșteni, aceștia își vor concentra atenția pentru PSD. „Intenţia de vot a bucureşteanului pe partide este următoarea: PSD - 40%, USB-USR - 24%, PNL - 16%, ALDE - 7%, PMP - 6%, iar restul sunt alte partide sub 3%, care este marja de noastră de eroare", a dezvăluit Marius Pieleanu.

Acesta a mai pus că USR va primi voturi din zona PNL. „Mai mult de 50% din cei care votau PNL înainte de unificarea cu PDL nu mai voteaza actualul partid. De asemenea, partidul lui Nicuşor Dan mai primeşte voturi şi de la cei nemulţumiţi", a adăugat Marius Pieleanu. Pieleanu mai este de părere că USR va îndeplini pragul de 5% şi va intra în Parlament alături de PMP.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE