Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Oprescu, de la spital, din nou la bal. Cu mascatii!

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost dus la spital luni seara, din arestul central al Poliției, după ce s-a simțit rău. Potrivit avocatului lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, există posibilitatea ca oricând primarul suspendat să fie dus din nou la spital, fie la Floreasca, fie la Spitalul Universitar. Apărătorul edilului a mai spus că acesta se teme pentru viaţa lui.

"Sorin Oprescu se simte relativ bine. În limbaj clasic pot să zic că a fost suspect de un preinfarct. În acest moment s-au constat, în urma analizelor făcute, niște modificări EKG și o enzimă foarte ridicată, care nu este decât indicele unui infarct. Este pe fondul stresului și evident stresul a fost amplificat astăzi în urma aparițiilor TV a unei motivări a Curții de Apel București. Momentan domnia sa este sub observație, în sensul că există posibilitatea, urmare a acestor indici care au fost găsiți modificați, dat fiind faptul că suferă de diabet tip doi, de hipertensiune cronică, există posibilitatea să fie dus la Floreasca pentru o intervenție", a explicat avocatul lui Sorin Oprescu, potrivit B1.ro.

Sorin Oprescu se află în arest preventiv după ce Curtea de Apel București a respins, pe 14 septembrie, contestația acestuia în dosarul în care este acuzat de DNA de luare de mită.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE