Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Oprescu, rămâne in arest. Camelia Bogdan a mai lovit o data

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Curțea de Apel București a decis ieri ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, rămane in arest, respingand astfel contestatia acestuia ca fiind nefondata. Sentinta ar putea duce la suspendarea din functia de primar general.

Saptamana viitoare va fi data si motivarea pe larg a Instantei. Ieri, edilul sef al Capitalei a incercat să scape de arest. Contestaţia primarului s-a judecat timp de şapte ore. Curtea de Apel Bucureşti a judecat contestaţia edilului la decizia instanţei de a-l aresta preventiv, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Primarul General a vorbit timp de cinci ore în faţa instanţei, condusa de judecatoarea Camelia Bogdan - cea care nu a dat vreo sansa nici lui Cocos, Vantu etc. - iar la intrare, a ţinut să transmită presei că este nevinovat. În urmă cu o săptămână, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi primit de la un subaltern, 25.000 de euro, bani care proveneau de la patru denunţători.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE