Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Oprescu va fi transferat la spital sub pază

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul suspendat al Bucureștiului, Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv pentru luare de mită, va fi transferat la Spitalul Militar Central, sub pază, după ce cererea lui în acest sens a fost aprobată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Edilul suspendat al Capitalei a fost dus de urgență, luni, la spital, întrucât a făcut o criză de diabet. Potrivit unuia dintre apărătorii săi, edilul ar suferi de diabet tip II si de hipertensiune arterială, gradul II, fiind suspectat că ar fi făcut infarct. Sorin Oprescu a fost adus, luni seară, înapoi în arestul Poliției după ce starea sa de sănătate s-a stabilizat.

Înainte de a i se face rău, Sorin Oprescu ar fi aflat, din motivarea arestării sale, că e posibil să i se confiște toată averea, prin aplicarea procedurilor specifice confiscării speciale si a celei extinse, spun sursele României Libere. Totodată, tot din motivare, el a aflat că anchetatorii îi verifică circuitele financiare din conturi pentru a putea indisponibiliza banii, inclusiv pe cei din conturi din străinătate, mai spun sursele citate. Lăsarea în libertate a lui Oprescu i-ar oferi posibilitatea de a muta banii din bănci, se conchide în motivarea arestării.

Procurorii DNA îl acuză pe Sorin Oprescu de luare de mită, susţinând că în 5 septembrie, în baza unei înțelegeri prealabile cu şeful unei instituții publice din subordinea sa și o persoană de încredere, a primit de la primul suma de 25.000 euro din 60.000 euro ceruţi de cei doi pentru edil, de la patru persoane care ulterior l-au denunţat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE