Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Ovidiu Vântu: „Gabi Oprea a aliniat patru televiziuni de ştiri să-l pupe în cur!"

Postat la: 27.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Constat că cel pe care obişnuiam să-l apelez cu diminutivul „Găbiţă minte mică" - nimeni altul decât vicepremierul uneperist Gabriel Oprea - a izbutit să alinieze patru televiziuni de ştiri „care să-l pupe în cur şi să scoată groapa vinovată"!, afirmă afaceristul Sorin Ovidiu Vântu, pe blog.

„Din informațiile prezentate de niște lideri sindicali ai MAI și din emisiunea d-lui Gâdea de joi seară, se detașează cu fermitate necesitatea arestării acelei gropi pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

"Găbiță minte mică"

De asemenea, este de aplaudat solidaritatea de care au dat dovadă confrații: cu excepția cozii de topor care se cheamă "Digi 24", toate televiziunile de știri au fost solidare cu cel incriminat pe nedrept de "cretinii" din online.

Chiar și subsemnatul se simte obligat să-și reconsidere atitudinea față de cel pe care, în mod nedrept, îl apelam cu diminutivul "Găbiță minte mică". Un prost n-ar fi reușit să alinieze patru televiziuni de știri care să-l pupe în cur și să scoată groapa vinovată", scrie Sorin Ovidiu Vântu.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE