Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soţie de poliţist, numită în fruntea Autorităţii Naţionale pentru Turism

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prin decizia primului ministru Victor Ponta, constanteanca Anca Pavel-Nedea- 36 de ani, este de azi noul președinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT). Ea preia locul rămas liber în luna mai, după ce Simona Man a fost retrasă din funcție, iar conducerea ANT a fost preluată interimar de vicepreședintele Mirela Matichescu, protejata lui Radu Mazare.

Potrivit presei locale, în vara anului 2013, Anca Nedea (pe atunci managerul unui hotel din Mamaia) s-a căsătorit cu Aurelian Pavel, fostul comisar-şef al BCCO Constanţa. Ulterior, în acelaşi an, Aurelian Pavel a fost retrogradat disciplinar, în urma unui control al Corpului de Control al ministrului de Interne şi al Direcţiei de Control Intern din IGPR. Astfel, Anca Nedea, fost manager la hotelului Iaki din Mamaia și la hotelul Europa din Eforie a lui George Copos din Eforie Nord, dar și fină și apropiată a unui hotelier cunoscut pe Litoral- Nicolae Bucovală, prim vicepresedinte al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, a ajuns președinte al ANT, funcție pe care o ocupă de câteva luni, ca interimar, actualul vicepreședinte al instituției, Mirela Matichescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE