Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sotii evazionisti Valentin si Elena Puica, prinsi la Belfast. Au praduit un milion de euro

Postat la: 03.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi dintre cei mai cautati fugari din Romania, sotii Valentin si Elena Puica au fost prinsi la Belfast si urmeaza sa fie adusi in tara, scriu jurnalistii de la Special Arad. Cei doi sunt condamnati intr-un dosar de evaziune de un milion de euro.

Personajul cheie in acest caz este Catalin Boghicevici, fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii, sotul deputatului PNL Claudia Boghicevici. Sotii Valentin si Elena Puica au fost trimisi in judecata in anul 2013. Cei doi erau acuzati de un tun financiar de aproape un milion de euro.

Tribunalul Arad a condamnat-o pe femeie la sase ani de inchisoare cu executare iar pe sotul ei, la sapte ani de puscarie. Cercetarea lor si mai apoi condamnarea lor s-a facut in lipsa deoarece sotii au fugit din tara. Potrivit anchetatorilor, Valentin si Elena Puica au strans mai multe persoane fara adapost si s-au folosit de datele acestora pentru a crea firme prin intermediul carora au tranzactionat in Uniunea europeana marfuri de 22 de milioane de lei, fara a plati insa taxe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE