Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Specialistul Achim Irimescu, in carti la Agricultura

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii Achim Irimescu ar putea prelua functia de ministru al Agriculturii in viitorul Cabinet Ciolos, au declarat, pentru HotNews, surse politice.

Potrivit acestora, premierul desemnat i-ar fi propus deja lui Irimescu portofoliul Agriculturii. Achim Irimescu a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, in perioada 2012-2014, iar in prezent ocupa o functie de ministru-consilier in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, sef sectie agricultura, reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol.

El mai lucrase in minister in perioada august 1990 - noiembrie 1998, ca sef serviciu si consilier superior. Irimescu a mai activat la Institutul de cercetari stiintifice si inginerie tehnologica pentru masini si utilaje agricole (1985-1990) si la Intreprinderea de utilaj chimic si forja, Rm. Valcea (august 1983 - decembrie 1985). Tehnocratul este doctor in economie agrara la ASE Bucuresti si licentiat al Facultatii de Tehnologie a Constructiilor de Masini din Politehnica Bucuresteana.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE