Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Spionul" pro Putin de la Senat plasat de Ion Vărgău în coasta lui Tăriceanu

Postat la: 23.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De mai bine de doi ani de zile, secretarul general Ion Vargau controleaza cam tot ce misca prin directiile Senatului Romaniei condus de Calin Popescu Tariceanu prin intermediul unui director controversat pus de el, cu delegatie din sase in sase luni- Adrian Karol Groholschi. Oficial, acesta ocupa functia de director al Directiei Control Secretariat Intern, dar, in realitate aceasta functie nu poate exista dintr-un simplu motiv.

Directia Control Secretariat Intern este subordonata Directiei Generale Control , Juridic si Secretariat Intern condusa de catre Ioan Stoenescu, omul fostului secretar general al Senatului- Ovidiu Marian. Dar, intrucat directia generala a lui Stoenescu are numai o singura directie in subordine, adica cea a lui Groholschi, si potrivit legislatiei in vigoare care prevede ca o directie genenrala trebuia sa aiba minim doua directii, omul lui Vargau nu poate fi director la Senat. Dar ce mai conteaza, daca vrea Vargau, totul este posibil!

Ca atare, din aceasta postura, Karol Groholschi isi baga nasul prin toate directiile Senatului, cere documente si note explicative, verifica state de plata si tot ce inseamna achizitii si angajari de personal. El spune angajatilor Senatului ca este omul de incredere a lui Ion Vargau, practic spionul secretarului general, si, ca atare, trebuie sa aiba acces la orice document. Mai mult, el se lauda ca este omul SRI, dar, in realitate, este doar o minciuna gogonata, fiind doar agatat intr-o loja pastorita de patronul unei firme de paza care acum are mari probleme cu evaziunea fiscala.Pe contul sau de Facebook, Karol Groholschi si-a pus o fotografie a lui Vladimir Putin, iar majoritatea mesajelor postate de acesta sunt pro Rusia.

Insa, comportamentul lui Karol Adrian Groholschi fata de angajatele Senatului este unul asemanator cu al unui obsedat sexual, fapt pentru la Ion Vargau, dar si presedintele Calin Popescu Tariceanu, au ajuns mai multe reclamatii in acest sens. Deoacamdata, Ion Vargau a musamalizat reclamatiile la adresa omului de sau de incredere, si vrea ca in aceste zile sa ii mai prelungeasca detasare.de la Secretariatul General al Guvernului cu inca sase luni. Ramane de vazut, daca Tariceanu este de acord cu acest joc facut Vargau cu detasarea lui Groholschi, tinand cont de faptul ca „spionul" secretarului general al Senatului are in CV cateva tepe date pe la Tofan Grup dar si cateva bile de pe la OSIM?!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE