Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Spitalul Militar Central a epuizat rezervele de sânge

Postat la: 19.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Spitalul Militar Central are nevoie de sânge. Având în vedere că numărul de donatori a scăzut, în perioada sărbătorilor de iarnă şi la începutul acestui an, stocurile au fost epuizate.

 

Reprezentanţii unităţii sanitare fac apel la toţi cei care vor să-i ajute pe pacienţii internaţi acolo să se prezinte la Centrul de hematologie al spitalului, scrie bucurestifm.ro. Programul de recoltare este de luni până vineri între orele 8 şi 12. Cei care vor să doneze sânge trebuie să aibă între 18 şi 60 de ani şi cel puţin 50 de kilograme. În plus, nu trebuie să aibă afecţiuni psihice, hepatice sau endocrine şi nici boli de inimă sau de rinichi, dar nici să fi consumat băuturi alcoolice în ultimele 48 de ore. De asemenea, femeile nu trebuie să fie însărcinate şi nici în perioada de lăuzie.

Cei care donează sânge trebuie să fie odihniţi şi bine hidrataţi, să nu fi luat medicamente recent şi să aibă o stare bună de sănătate fizică şi mentală, o stare de igienă personală corespunzătoare şi să prezinte un act de identitate în original. Cei care vor se obţină informaţii legate de donare, pot suna la numărul de telefon 021.316.61.47.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE