Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: SRI monitorizează lojele masonice din Argeş

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De o bună perioadă, ofiţerii Serviciului Român de Informaţii supraveghează şi monitorizează trei dintre cele nouă loje masonice care funcţionează momentan în judetul Argeş. Din cele trei loje fac parte oameni importanţi, aflaţi în poziţii-cheie, care pot determina la un moment dat anumite acţiuni.

Ca un amănunt, din aceste loje fac parte poliţişti, chiar ofiţeri de informaţii din anumite servicii de protecţie, dar şi magistraţi, unii dintre ei judecători cu state vechi în instanţele argeşene. De asemenea, ofiţerii SRI sunt interesaţi de anumite persoane intrate în masonerie care în prezent deţin funcţii în anumite structuri politice, unele dintre ele destul de importante pentru judeţ.

Activitatea celor trei loje masonice este urmărită intens de mai bine de trei luni, conform informaţiilor noastre, iar miza o reprezintă câteva persoane care provin din rândul magistraţilor şi al scenei politice. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem la acest moment, ofiţerii SRI monitorizează atât locaţiile unde se întâlnesc aceştia, cât şi deplasările lor în alte judeţe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE