Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Statul Islamic difuzează imagini din New York, însoţite de ameninţări teroriste. VIDEO

Postat la: 19.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gruparea teroristă Stat Islamic a difuzat o nouă înregistrare video de propagandă, în care sărbătoreşte atentatele de vineri seara de la Paris şi prezintă imagini din New York, în timp ce militanţii fac ameninţări vagi la adresa Franţei şi Statelor Unite, relatează Mediafax în pagina electronică, citând NBC New York.

Înregistrarea video conţine imagini din Times Square şi Herald Square, care au fost iniţial publicate în aprilie. Aproximativ 19 secunde din filmuleţul de cinci minute şi jumătate prezintă imagini din New York. Pe lângă SUA, înregistrarea menţionează Franţa şi Marea Britanie, dar nu include ameninţări specifice împotriva celor două ţări.

Astfel, în înregistrarea difuzată miercuri apar luptători care vorbesc limba franceză şi arabă, inclusiv un copil, în timp ce discută despre operaţiunea "de succes" din Paris, de săptămâna trecută. Autorităţile din New York consideră însă că nu există "nicio ameninţare specifică şi credibilă la adresa oraşului", în pofida înregistrării video a grupării teroriste Stat Islamic, care sugerează că metropola americană este o potenţială ţintă a unor atacuri similare celor de la Paris.

"Nu există nicio ameninţare specifică şi credibilă la adresa oraşului New York", a declarat primarul Bill de Blasio miercuri, relatează Reuters în pagina online. El i-a încurajat pe locuitori să îşi desfăşoare activităţile în mod normal, dar să fie atenţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE