Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stiu ei ceva: McDonald's a vândut operaţiunile din România

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

McDonald's, prezent pe piaţa românească cu o reţea de 67 de restaurante de tip fast-food având o cotă de piaţă în valoare de 31%, a vandut reteaua locala.

McDonald's România, care este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante, cu o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro a fost vândută zilele trecute. Mai exact, grupul american McDonald's a vândut weekendul trecut operaţiunile din România către un francizat din Malta - Premier Capital.

Grupul American căuta încă din vară un partener care să preia franciza operaţiunilor de pe piaţa locală, în condiţiile în care România este o piaţă prea mică pentru o prezenţă directă. McDonald's are 67 de restaurant în România, afacerile cumulate ridicându-se la aproape 100 de milioane de euro, fiind cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante.

Vânzarea operaţiunilor din România către un francizat nu presupunea închiderea celor 67 de restaurante de tip fast-food de pe piaţa românească, ci continuarea activităţii lor, dar sub controlul unui nou acţionar. Astfel, pentru Premier Capital din Malta, România devine a şasea piaţă unde compania deţine franciza McDonald's şi va fi totodată şi cea mai mare în contextul în care local sunt deschise 67 de unităţi sub brandul fast-food.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE