Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Strandurile DAMBOVITA, GIULESTI si BAIA GRIVITA, DESCHISE si NOAPTEA

Postat la: 08.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Strandurile Dambovita, Giulesti si Baia Grivita din Bucuresti vor fi deschise si in timpul noptii, incepand de miercuri, in perioada caniculei, iar strandul Moghioros va avea program pana la ora 22.00, pentru ca este amplasat intre blocuri, potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei, noteaza Mediafax.

Pretul biletelor de acces la strandul Dambovita (Crangasi - Ciurel) este de 30 de lei de luni pana vineri si 50 de lei sambata si duminica. Pentru copiii sub sapte ani, accesul in strand este gratuit. Strandul Giulesti si Baia publica Grivita sunt administrate de municipalitate, iar strandurile Dambovita si Moghioros sunt concesionate. Bucurestiul este de doua zile sub avertizare cod galben de canicula, dupa-amiaza fiind temperaturi de 35-37 de grade Celsius si disconfort termic accentuat.

Printre masurile luate de municipalitate pentru zilele caniculare este si amplasarea unor dusurile stradale in mai multe puncte din Capitala, respectiv la Unirii - Hanul lui Manuc, strada Lipscani, Piata Universitatii - zonele Dunarea si Teatrul National, strada Lascar Catargiu - magazinul Orange, Piata Victoriei - Guvern, precum si la intrarile in parcurile Cismigiu si Herastrau - zonele Charles de Gaulle si Arcul de Triumf. Dusurile stradale vor fi functionale dupa ce vor fi racordate la reteaua de apa, lucrari care ar putea fi incheiate miercuri seara.

De asemenea, au fost amplasate corturi anticanicula, dotate cu aer conditionat, apa, personal medical si aparatura de specialitate, in zonele cu trafic intens din Capitala, respectiv Piata Victoriei, Piata Romana - rond ASE si metrou, Piata Universitatii - Spitalul Coltea, Piata Universitatii - Arhitectura, Piata Unirii - magazinul Unirea, zona Regina Maria, Piata 11 iunie, Piata C.A. Rosetti, Piata Roma, Gara de Nord, Parcul Herastrau - intrarea Charles de Gaulle si Parcul Carol. in aceste zone sunt si toalete ecologice.

Alte corturi anticanicula sunt la Piata Moghioros, Piata Iancului (metrou), Dristor (metrou), Piata Muncii, Piata Crangasi, zona magazinului Bucur Obor si Parcul Cismigiu - vizavi de sediul Primariei Capitalei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE