Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Surse: Ilie Botoş preia sarcinile lui Gabriel Oprea în guvernul interimar

Postat la: 06.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scretarul de stat Ilie Botoş a preluat atribuţiile ministrului Gabriel Oprea, după ce acesta a anunţat că nu va mai participa la nicio şedinţă a guvernului interimar. Ilie Botoş a condus serviciul de informaţii al Armatei după ce a ocupat şi funcţia de Procuror General al României.

Ilie Botoş va prelua atribuţiile ministrului Gabriel Oprea pe durata de funcţionare a guvernului interimar condus de Sorin Cîmpeanu. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriel Oprea, după ieşirea de la discuţiile purtate cu Klaus Iohannis pentru constituirea următorului Executiv.

"In probleme de securitate nationala UNPR il sprijina pe presedinte, i-am transmis intreaga disponibilitate in desmnarea primului ministru, a viitorului Guvern. Sustinem alegerile anticipate. (...) Sustinem orice formula sprijinita de presedinte. A fost prima si ultima sedinta de Guvern la care am participat. La conducerea ministerului se afla Ilie Botos", a precizat Oprea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE