Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Suspiciuni de fraudare a fondurilor europene la Ploieşti

Postat la: 04.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De cateva zile, conducerea Primariei Ploiesti, in frunte cu primarul interimar Iulian Teodorescu, este in stare de soc. Ministerul Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice a suspendat plăţile pentru lucrarile de modernizare a liniilor de tramvai pe motiv ca exista suspiciuni de fraudare a fondurilor europene.

Deocamdata, Primaria Ploiesti nu a primit inca un document oficial in acest sens de la minister, dar aceasta urmeaza sa ajunga in zilele urmatoare.
Pe 14 octombrie 2013, contractul de schimbare a liniilor de tramvai din municipiul Ploiesti a fost atribuit asocierii de firme : SC Mari Vila Com SRL + SC Leonhard Weiss + SC Aquila Construct SRL + SC ELCO Bucuresti SRL, având un preţ ofertat de 30.673.401,46 lei, durata de execuţie fiind de 15 luni de la data semnării contractului.

Trebuie precizat ca obiectul contractului de lucrări presupune realizarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii de transport public aferentă liniei de tramvai 102 etapa I pe o lungime de 4,55 km cale simplă de rulare şi implică realizarea următoarelor măsuri: - refacerea infrastructurii şi suprastructurii căii de rulare a tramvaiului; - refacerea liniei aeriene de contact; - refacerea stâlpilor de susţinere a reţelei de contact; - amenajări ale amprizei de tramvai, inclusiv a staţiilor de tramvai; - amenajări legate de colectarea şi evacuarea apelor din precipitaţii şi a apelor de infiltraţie; - reabilitarea infrastructurii rutiere. Sursa de finanţare este formată în proporţie de 98% (valoarea eligibilă) de fonduri europene nerambursabile şi bugetul bugetul local al Ploieştiului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE