Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tânăr din Braşov isi înjunghie mama după ce a luat etnobotanice si a postat pe Facebook

Postat la: 24.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr din Braşov a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a înjunghiat mama. Şi mai şocante sunt mesajele pe care tânărul le-a postat, înainte de a face gestul cumplit, pe reţeaua de socializare Facebook.

Din primele informaţii, se pare că tânărul se afla sub influenţa unor substanţe halucinogene, iar asta l-ar fi făcut să creadă, după propriile spuse, că Diavolul a intrat în mama sa. Aşa că tânărul şi-a scos mama, o profesoară de desen din Braşov, afară din apartament, după care a împins-o pe scări şi, în final, a înjunghiat-o.

Vecinii, speriaţi de zgomote, au sunat imediat la 112, iar un echipaj medical a reuşit să-i salveze viaţa femeii, care acum se află internată în spital. Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei. În cursul nopţii de luni spre marţi, tânărul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje ciudate. Prietenii săi de pe reţeaua de socializare au crezut, iniţial, că cineva i-a spart contul, iar alţii au dat vina pe droguri, scrie Vocea Transilvaniei. Tânărul va fi suspus unei expertize medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE