Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teodor Atanasiu se apără: Nu am avut contracte cu Dan Șova

Postat la: 07.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce premierul Victor Ponta a declarat că prim-vicepreședintle PNL, Teodot Atanasiu a avut contracte cu firma de avocatură a lui Dan Șova, liberalul se apără și neagă o astfel de informație, susținând că nu a avut niciodată un astfel de contract.

"Nu am semnat niciun contract cu domnul Șova, dintr-un motiv foarte simplu: ca nu eram in postura de a semna aceste contracte. Nu am fost niciodată director nici la Turceni, nici la Rovinari, nici la celelalte societati comerciale cu care domnul Sova a avut contracte. Dar domnul Ponta nu este astazi invinuit pentru faptul ca si-ar fi exercitat atributiile de avocat si ar fi reprezentat in instante sau ar fi acordat asistenta juridica unor societati comerciale. Domnul Ponta este acuzat ca a incasat banii si n-a facut aceste lucruri. Ca a emis facturi ca si cum ar fi prestat aceste servicii, pe care nu le-a prestat niciodata. Si pentru asta nu trebuie sa gaseasca explicatii in alta parte, ci in propriul stil de viata al domnului Ponta, stilul mincinos, in care tot ce a facut si tot ce spune este o minciuna continua", a spus, intr-o conferinta de presa, Teodor Atanasiu, potrivit Agerpres.

Declarația lui Teodor Atanasiu vine după ce, duminică, Victor Ponta a decalrat că acesta se află, eventual, inr-un conflict de interese. "Mi-e jena sa vorbesc despre colegii din Opozitie, din PNL. Cel care, eventual, se afla in conflict de interese este domnul Atanasiu, cel care i-a semnat contractele domnului Sova si dupa aceea l-a votat votat ca ministru in Guvernul USL sau ma rog care i-a semnat contractele doamnei Alina Gorghiu", a spus Victor Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE