Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teofan: Pericolul nu este venirea străinilor. Pericolul suntem noi

Postat la: 08.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan, a recomandat, marţi, tuturor credincioşilor români să nu le fie frică de numărul mare de imigranţi care au intrat, în ultimele săptămâni, în Europa. El a declarat, la finalul Sfintei Liturghii oficiate cu prilejul hramului de la Mănăstirea Vorona, că "şansa supravieţuirii unui neam" o reprezintă "naşterea de prunci".

"Privim în aceste zile la tot ceea ce se întâmplă în lume şi în Europa. În general ne întristăm şi zicem că nu este bine să vină atâţia străini la noi, să vină atâţia străini în Europa, pentru că nu sunt creştini. Un mare bărbat al neamului nostru, după numele lui, mare pedagog şi ministru, Simeon Mehedinţi, a spus câteva lucruri parcă profeţii pentru ziua de astăzi: 'Nu, popor român, să nu te temi dacă vor veni străini peste tine! Să te temi atunci când mamele nu vor mai face copii!' Pericolul nu este venirea străinilor. Pericolul suntem noi", a afirmat ÎPS Teofan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE