Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teribil accident de circulație în Satu Mare. 3 morți și 4 răniți

Postat la: 21.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Accident Ciuperceni. Scene de groază petrecute marți dimineață, în jurul orei 5,00 în satul Ciuperceni din județul Satu Mare. Un teribil accident de circulație s-a soldat cu 3 morți și 4 răniți grav.

"Astăzi, în jurul orei 05:00, I.S.U. ,,SOMES" Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Ciuperceni. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare)", a declarat șeful ISU Satu Mare, colonelul Gheorghe Dan.

Pompierii și polițiștii sosiți la fața locului au rămas îngroziți de ce au văzut. "Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat şapte victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii, care în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supravieţuit. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte patru victime, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare", a declarat șeful ISU Satu Mare, colonelul Gheorghe Dan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE