Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Timiş. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi şi-a incendiat locuinţa

Postat la: 22.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat soţia din gelozie apoi a incendiat casa cu tot cu el înăuntru. Omul a murit carbonizat. Gestul a fost unul premeditat, în maşina bărbatului au fost găsite hainele lui de înmormântare. Deşi rănită, femeia a supravieţuit.

Cei doi soţi locuiau într-o localitate din apropierea Timişoarei. Femeia tocmai se întorsese de la muncă din străinătate pentru a petrece Paştele împreună cu familia. Între cei doi existau adesea certuri din cauza geloziei exagerate a bărbatului. Joi seară, însă, cearta a fost mai aprigă ca niciodată. Femeia a ieşit ţipând din casă iar vecinii au văzut că aceasta era înjunghiată. Oamenii au sunat imediat la 112. Femeia a fost înjunghiat în abdomen şi în gât.

Între timp, bărbatul a recurs la un gest extrem. Acesta şi-a dat foc şi a incendiat şi locuinţa. Pompierii l-au găsit carbonizat. Femeia se află la spital, însă se află în afara oricărui pericol. Se pare că bărbatul a premeditat totul deoarece anchetatorii au găsit în maşina acestuia un costum gata pregătit pentru înmormântare, iar într-un buzunar a fost găsită o cruce. Cei doi mai aveau puţin şi îşi terminau de construit casa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE