Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tobarul trupei Goodbye to Gravity şi-a pierdut viaţa. Numărul persoanelor decedate creşte la 45

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

Conform directorul medical al Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu, bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a fost resuscitat timp de 70 de minute, atât în aeronava care trebuia să-l ducă la o clinică din Elveţia, cât şi în ambulanţa care îl transporta spre Spitalul de Arşi. Potrivit sursei citate, tânărul a decedat când a ajuns la unitatea medicală din Capitală.

Bogdan Enache este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity care îşi pierde viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv, după Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ceilalţi doi membri ai trupei sunt grav răniţi. Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 45, după ce duminică au murit alte trei persoane, iar sâmbătă alte nouă, două dintre acestea în Olanda.

Aeronava de tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviaţie, care trebuia să-l transporte pe Bogdan Enache, la o clinică Zurich, Elveţia, a decolat de la Bucureşti, duminică, în jurul orea 16.20, conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit unor oficiali din cadrul MAI, la 17 minute după decolare echipa medicală care îl asista pe bateristul trupei Goodbye to Gravity a decis ca aeroanva să fie întoarsă din drum, după ce tânărul ar fi intrat în stop cardiorespirator.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE