Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tocmai.ro nu mai există pe piață. De ce sunt direcționați internauții pe OLX

Postat la: 09.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fuziunea dintre tocmai.ro. unul dintre cele mai citite site-uri cu anunțuri din România și OLX s-a finalizat, astfel că utilizatorii care doreau să vândă sau să cumpere ceva pe acest site sunt acum direcționați automat pe olx.ro.

Trecerea anunțurilor de pe tocmai.ro pe olx.ro a început după ce sud-africanii de la Nespers și-au neutralizat și principala concurență de pe piața din România și au cumpărat acțiunile acestora. 

Tocmai.ro și olx.ro erau în concurență directă pe piața din România în ceea ce privește anunțurile de vânzare-cumpărare, fiind cei mai puternici concurenți pe acest segment de online. Compania sud-africană Nespers a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni ale Sibmedia Interactiv, compania norvegiană care deținea site-ul tocmai.ro, astfel că sa ajuns la o fuziune a celor două.

"Ca urmare a achiziţionării operaţiunilor Sibmedia Interactiv (proprietarul tocmai.ro, societate controlată în proporţie de 95% de Schibsted Classified Media din Norvegia, n.r.) de către Naspers (proprietarul olx.ro, n.r.), olx.ro va derula, începând cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunţurilor de pe tocmai.ro pe olx.ro. Prima etapă este reprezentată de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni în întâmpinarea posibilelor neclarităţi. Totodată, în această perioadă, utilizatorii tocmai.ro îşi pot da acordul pentru migrarea anunţurilor pe olx.ro", se arată într-un comunicat al olx.ro.

Fuziunea s-a finalizat, astfel că acum, utilizatorii de internet care încearcă să acceseze tocmai.ro sunt redirecţionaţi automat către OLX.ro.
OLX.ro este site-ul de anunţuri cu cei mai mulţi cumpărători din România, în prezent având peste trei milioane de oferte active, grupate în unsprezece categorii. OLX.ro avea înainte de preluare cu un milion mai multe oferte decât principalul său competitor, tocmai.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE